fit & skin 19/1/2019

fit & skin 19/1/2019

Drazí přátelé,

je nám velkou ctí vás pozvat na událost fit & skin, která se u nás v Namastery uskuteční v sobotu 19. ledna 2019 ve 13:30.

Smyslem eventu je propojit péči o tělo zevnitř i zvenčí, protože pečovat o sebe znamená nejen dopřávat svému tělu smysluplný a efektivní pohyb, ale i pečlivě si vybírat co jíme, tedy co dáváme do svého těla a čím o sebe pečujeme zvenčí, tedy co dáváme na své tělo.

V rámci programu vás pozveme k otestování nové lekce The Zone pod vedením Johany Hamaďákové, která nám v krátkém rozhovoru rovněž vysvětlí základní principy HIIT tréninku a své názory v oblasti zdravého pohybu, myšlení, stravování a péče o svůj zevnějšek.

V průběhu programu se rovněž můžete těšit na vstup Hristiny Georgievske, špičkové make-up artistky s více než 20ti letou praxí v oboru a ambasadorky značky Grown Alchemist. Hristina naváže na oblast péče o zevnějšek a bude k dispozici pro Q&As a osobní poradenství. (www.hristinageorgievska.com)

Připravte se jako vždy na skvělou náladu, dobrou muziku, zajímavé ochutnávky zdravých snacků a spoustu dalšího!

A teď už k nové lekci!

Připravte se na pořádnou výzvu, nekompromisní trénink a spoustu vyplavených endorfinů v jednom. Ucítíte svaly, o kterých jste nevěděli, že máte, a zažijete pocity, které jste doteď nepoznali. Tenhle trénink vás dostane do „zóny“, kde včerejšek ani zítřek neexistuje, kde možnosti nemají limit a intenzita dechu přehlušuje vnímání času a prostoru. Kromě toho, že váš tep vyletí až ke stropu a kalorie budete pálit ještě nějakou dobu po tréninku, posílíte svalstvo celého těla, vylepšíte svou koordinaci pohybu, rychlost i výbušnost. Tento „vysoce intenzivní intervalový trénink“ vás vždy něčím překvapí. Co však můžete čekat je počáteční aktivace těla, cardio intervaly a zklidnění pomocí mobilizačních technik. Přestože je lekce postavena převážně na jednoduché práci s vlastní vahou těla, můžete se těšit na využití pomocníků jako jsou slidery, rezistenční gumy či foam rollery. „The HIIT Zone“ se stane nejen vaší oblíbenou čtvrteční dávkou energie, ale i cestou za lepší kondicí a dobrým pocitem ze sebe sama. Cíl? Cítit se jako šampion – ať už v tělocvičně či mimo ni.

Registrace

Registrujte se klasicky přes rozvrh a nebo nám napište na info@namastery.cz. Cena je 380 Kč/osoba a doba trvání eventu je cca 2,5 - 3 hodiny!

Těšíme se na Vás!

Váš tým Namastery